Am uitat parola
Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail

  • Mircea Albu 1
  • Albu Mircea 2
  • Album Badescu
  • Hanu


Site-ul nostru cel de acum înainte

Apariţia noului site al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România se constituie intr-un prilej de bucurie pentu majoritatea membrilor AAFR, mai puţin pentru cei cîţiva prieteni care - din motive greu de înţeles - au exultat de fericire atunci când au existat câteva probleme de comunicare între noi. Şi de această dată se adevereşte zicala că în orice lucru neplăcut există şi un avantaj. În cazul nostru avantajul se manifestă prin faptul că AAFR a reuşit să realizeze, într-un timp scurt, cu forţe proprii şi în deplina sa proprietate, un nou site, mult mai complex, care va oferi multe informaţii utile sau inedite. Dar pentru a înnobila acest avantaj cu valenţele artistice impuse de un asemenea nivel fotografic, trebuie ca toti membrii, indiferent de calitatea lor, să înscrie lucrări artistice de bună calitate, astfel ca din portofoliile personale publicate pe site să dispară ilustratele cu bebeluşi bucălaţi, pisicuţe drăgălase, floricele aprins colorate sau alte insecte ce nu îşi au locul într-o galerie de artă. 

Perioada mai puţin fastă precum şi necesitatea de a construi din mers o interfaţă de comunicare pentru membrii AAFR s-a dovedit a fi pentru Comitetului Director un necesar răgaz de cântărire a iniţiativelor deja puse in aplicare dar şi a celor viitoare. Potrivit principiilor democraţiei veritabile, pe care le recunoaştem şi după care ne conducem, AAFR nu aparţine Comitetului Director ci tuturor celor înscrisi prin pasiune şi ideal în această unică asociaţie natională a artiştilor fotografi români astfel că developarea tendinţelor zilei de mâine devine o responsabilitate colectivă.
În acest sens şi ca un element de noutate, fiecare membru este invitat să comenteze,
cu eleganţă în vocabular şi bune intenţii în exprimare, imaginile mai puţin reuşite, oferind astfel ca autorilor un răspuns clar la demersul lor artistic şi singuri, fără nici o altă invitaţie, să-şi şteargă fotografiile apreciate a fi de slabă calitate. O elementară cerinţă de politeţe, pe care Comitetul Director o pretinde membrilor AAFR, include şi gestul de a ne aminti de zilelele de naştere ale colegilor noştrii, date care de acum înainte vor fi afişate zilnic pe site. Vă garantăm că efortul de a adresa unui coleg un gând bun la ceas aniversar este mult mai mic faţă de bucuria pe care o provoacă.
Fiecare coleg AAFR este invitat să expedieze secretarului general al AAFR, Eugen Negrea, pe adresa: eugen.negrea@aafro.ro informaţii despre evenimentele expoziţionale organizate pe plan local la iniţiativa vreunui fotoclub sau membru individual. Deoarece noul site va reflecta imaginea AAFR în intreaga lume prin varianta sa în limba engleză, un scurt rezumat tradus al informaţiilor transmise va fi apreciat in mod deosebit.

Comitetul director al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România invită toţi colegii să-şi înscrie din nou portofoliile de fotografii artistice pe pagina electronică a AAFR, făcând astfel un prim pas pe cel mai complex şi competent site al fotografiei artistice din România.


Data: 19 May 2011
  • SALOANE FIAP
  • Macro Print
  • AME
  • vanzari
  • Fotofocus
  • De scris