Am uitat parola
Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail

  • IBIS


Detalii Membru | Razvan Baleanu

Razvan Baleanu Scurta descriere :Titlul de "PROFICIENCY" - P.PSA, al Societatii Americane de Fotografie
Titlul de "ARTIST" - A.FIAP, al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică
Titlul de "EXCELLENCE SERVICE" - ES.USPA al United States Photographic Alliance
Titlul de "ASSOCIATE" - A.ICS al Image Colleague Society International
Titlul de "GPU CROWN 2" - GPU CR2, al Uniunii Globale a Fotografilor.
Titlul de "HONOURARY PESGSPC" - Hon.PESGSPC
Titlul de "Excelenţă" - E.AAFR, al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România
Titlul de "ASSOCIATE" - A.WIEP si Membru de Onoare al Wilmington International Exhibition of Photography, USA.
Distincţii oferite de Societatea Americă de Fotografie până în prezent:
PSA Star 4**** - Projected Image Division
PSA Star 3*** - Photo Travel Division
PSA Star 3*** - Photojournalism Division
PSA Star 3*** - Pictorial Print Division – color
PSA Star 3*** - Pictorial Print Division – alb-negru
PSA Star 2** - Nature Division
Membrul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Romănia din 2003
Membrul Societatii Americane de Fotografie (PSA) din 2003
Membrul Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) din 2008
Membrul Uniunii Globale a Fotografilor (GPU) din 2015
Membrul Uniunii Artistilor Plastici din Romania (UAP) din 2015
Membrul Image Colleague Society International (ICS) din 2016
Activitatea foto :Razvan Baleanu s-a nascut in Campina in anul 1985. A absolvit ca sef de promotie Facultatea de Cinematografie si TV, specializarea Imagine de Film si TV (examen de licenta in arta imaginii - nota maxima). Ulterior a absolvit tot cu nota maxima si un master in Mass Media si Jurnalism.
- În anul 2004 primeşte prima recunoaştere din partea Societaţii Americane de Fotografie (PSA) şi anume prima stea în Pictorial Prind Division (PSA 1* PPD), de atunci şi pănă în prezent a acumulat 18 stele acordate de PSA pentru rezultatele in Saloanele Internationale de Arta Fotografica.
- În anul 2008 primeşte titlul de "Artist" - A.FIAP al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (A.FIAP)
- În anul 2010 primeşte titlul de "Excelenţă" - E.AAFR al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România ca recunoaştere a palmaresului realizat.
- În anul 2015 primeşte titlul de "Proficiency" - P.PSA al Asociatiei Americane de Fotografie ca recunoaştere al palmaresului realizat.
- În anul 2015 primeste titlul "GPU CROWN 2" - GPU CR2 din partea Uniunii Globale a Fotografilor ca recunoaştere al palmaresului realizat.
- În anul 2016 primeste titlul "Excelence Service" - ES.USPA din partea United States Photographic Alliance, ca recunoaştere al intregii activitati de promovare a artei fotografice.
- În anul 2016 primeste titlul "ASSOCIATE" - A.ICS al Image Colleague Society International, ca recunoaştere al palmaresului realizat.
- În 2016 primeste titlul "HONOURARY PESGSPC" - Hon.PESGSPC din partea Pascal English School and Greek School Photographic Club.
- În 2016 primeste titlul "ASSOCIATE" - A.WIEP din partea Wilmington International Exhibition of Photography, USA, ca recunoaştere al palmaresului realizat.
Până în prezent a primit 93 de Medalii, Premii şi Menţiuni de Onoare şi peste 800 de lucrări acceptate la Saloanele Internaţionale şi Naţionale de Artă Fotografică desfăşurate sub înaltul patronaj al FIAP, PSA, GPU si AAFR. A avut lucrari expuse in peste 30 de orase importante din Romania si in peste 30 de tari din intreaga lume.
A facut parte din juriile Saloanelor Nationale de Arta Fotografica.
Din 2016 este fondatorul si Directorul Salonului - Campina International Exhibition of Photography, desfasurat sub patronajul PSA, GPU si AAFR - www.campinaexhibitions.net/net
Pasiunea pentru arta fotografică, nu este o coincidenţă la Răzvan Băleanu, străbunicul său Constantin Brăilov se pare că ia transmis genetic această pasiune. Constantin Brăilov a fost un pionier al artei fotografice în anii 1920 – 1940, fiind un artist fotograf pasionat de peisaje montane în special datorită pasiunii sale pentru expediţii montane. Dovadă au rămas cliseele pe sticlă cu peisaje deosebite şi nu numai, rămase şi astăzi în laboratorul său fotografic, păstrat intact, în casa bunicilor lui Răzvan Băleanu din Câmpina.
www.razvanbaleanu.ro
  • SALOANE FIAP
  • Fotofocus
  • De scris
  • AME